BT-021 Raktáron 3-4 hét 3 hó Súly: 0.02 kg

Elalvás gátló

Akciós!
A halálos autóbalesetek egyik leggyakoribb oka a rettegett elalvás vezetés közben. Sokszor az ember észre sem veszi, és egy pillanatra már el is bólint. Minden negyedik balesetet elalvás okoz! A nem kívánt elbólintás csupán egyetlen pillanatig tart, de ez alatt az egy pillanat alatt a…
5 500 Ft 3 500 Ft
[10.82EUR] / db
A halálos autóbalesetek egyik leggyakoribb oka a rettegett elalvás vezetés közben. Sokszor az ember észre sem veszi, és egy pillanatra már el is bólint. Minden negyedik balesetet elalvás okoz!

A nem kívánt elbólintás csupán egyetlen pillanatig tart, de ez alatt az egy pillanat alatt a kormánykerék felügyelet nélkül marad, és például egy 100 km/h-val száguldó autó 28 métert tesz meg kontroll nélkül!!! Brrrr...

Az elalvás gátló a fej akaratlan, véletlenszerű elmozdulásait érzékeli - szétnézésnél és körültekintésnél természetesen nem jelez, intelligens érzékelőjének köszönhetően csak a fej 15-30 fokos előredőlésekor lép működésbe: erőteljes csipogó hangjelzésbe kezd, így figyelmeztetve a veszélyre!

Az elalvás gátló életet menthet! Az okos kis szerkezet kezelése egyszerű: a bekapcsoló gombbal üzembe helyezzük, a fülünkre tesszük, és már figyel is ránk a kis őrangyal.

Ideális támogatás azoknak, akik sokat vezetnek. Ergonomikus kialakításának és kis súlyának köszönhetően kényelmesen viselhető, a fül mögé kell helyezni.

Kiknek ajánljuk az elalvás gátló készüléket?
Autósoknak
Taxisoknak
Kamionosoknak
Buszsofőröknek
Vizsgára készülő tanulóknak
Biztonsági őröknek
Futárszolgálatosoknak
Éjjeliőröknek
Azoknak, akik sokat vezetnek

Tulajdonságok:
Méretek: 65 mm x 22 mm x 15 mm
Tömeg: 20 g
Szín: Fekete
Érzékelési szög: 15 ° ~ 20 °
Tanúsítvány: CE FCC ROHS
A készülék elemcsere nélkül 1500 – 2000 alkalommal képes jelezni.
Az elem cserélhető és kereskedelmi forgalomban kapható! (AG3)

Használata:
1.) Bekapcsolás: A kapcsoló egyszeri megnyomása.
2.) Kikapcsolás: A kapcsoló egyszeri megnyomása.
3.) Vigye a fejét függőleges helyzetbe. Helyezze a füle mögé a készüléket.
4.) Tesztelje a müködést. Hajtsa a fejét előre kb. 15-20 fokkal, amíg működik.
5.) Vegye le a készüléket, és kapcsolja ki, ha nem használja.

Mindig ellenőrizze indulás előtt a működését!

Bővebben: http://elalvasgatlokft.srv.hu/

Szállítás

PayPal

Előre utalással, postai úton


A vételár előre utalásával lehetősége van ingyenes postai kiszállításra a rendeléskor megadott címére. ÖSSZEGHATÁR MEGKÖTÉSE NÉLKÜL, egész Magyarország területén INGYENES! Előreutaláshoz számlaszám: Kovács Gábor Unicredit Bank 10918001-00000081-93080005 Közlemény rovatba: Nevét és a megrendelés idejét szíveskedjen feltüntetni!

Szállítási díj: Ingyenes

Előre utalással, személyes kiszállítás


A http://www.utvonalterv.hu/ oldalon az Indulás mezőbe 7020 irányítószámot, az Érkezés mezőbe az Ön címét kell beírni, majd a Tervezz! gombra kattintani. A kiírt km szorozva 40 Ft-al a szállítási díj. Előreutaláshoz számlaszám: Kovács Gábor Unicredit Bank 10918001-00000081-93080005 Közlemény rovatba: Nevét és a megrendelés idejét szíveskedjen feltüntetni!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek